POLL: Maak jij al gebruik van artificiële intelligentie (AI) bij je journalistieke werk?

Wat leeft er onder onze leden? Maar breder: bij freelance journalisten, fotografen, cartoonisten… in het algemeen? Met deze pagina willen we met regelmatige bevragingen uitvinden hoe de arbeidsomstandigheden zijn, waarmee zij werken, wat hun verwachtingen zijn. En wij trekken dat open: wij willen dat niet alleen vragen aan onze eigen VJV-leden, maar ook bij andere mensen die journalistiek bezig zijn: reporters, fotografen, cartoonisten, research-medewerkers van productiehuizen… 

Om onze bevraging zo nauwkeurig mogelijk te maken, vragen wij je om je antwoord enkel in te vullen bij het gedeelte dat voor jou van toepassing is (lid van VJV of niet-lid van VJV). 

Deze keer willen wij graag weten hoe jij concreet omgaat met artificiële intelligentie (AI).

Geef je mening via deze link: https://vjv.vlaanderen/ledenbevraging/.

Over de auteur

Verwant

Geef commentaar