POLL: hoe sta je tegenover podcasts?

Wat leeft er onder onze leden? Maar breder: bij freelance journalisten, fotografen, cartoonisten… in het algemeen? Met deze pagina willen we met regelmatige bevragingen uitvinden hoe de arbeidsomstandigheden zijn, waarmee zij werken, wat hun verwachtingen zijn. En wij trekken dat open: wij willen dat niet alleen vragen aan onze eigen VJV-leden, maar ook bij andere mensen die journalistiek bezig zijn: reporters, fotografen, cartoonisten, research-medewerkers van productiehuizen… 

Om onze bevraging zo nauwkeurig mogelijk te maken, vragen wij je om je antwoord enkel in te vullen bij het gedeelte dat voor jou van toepassing is (lid van VJV of niet-lid van VJV). 

Vandaag willen wij weten hoe jij staat tegenover podcasts.

Geef je mening via deze link: https://vjv.vlaanderen/ledenbevraging/.

Over de auteur

Verwant

Geef commentaar