Let op: 25 april is de deadline voor de inschrijving op onze jaarvergadering

Onze jaarvergadering belooft weer razend interessant te worden. Jij komt toch ook?

Het programma voor onze statutaire vergadering op 6 mei in Gent is, zoals gewoonlijk, een interessante mix van gezelligheid, statutaire verplichtingen, een snuifje cultuur, en netwerken. En vooral: een interessant debat over recente ontwikkelingen.

Je kan die dag kennismaken met onze nieuwe leden, we vieren onze leden die 25 jaar lid zijn. De lunch in Salons Carlos Quinto belooft verrukkelijk te zijn, en de uitstap nadien naar het Huis van Alijn, afgesloten met een bierproeverij in de micro-brouwerij Artevelde, zal zowel onze intellectuele honger als onze dorst kunnen bevredigen.

Maar het hoogtepunt moet toch ons debat worden over artificiële intelligentie en, de vele tools die enorme mogelijkheden bieden. De vraag die centraal staat: gaan die tools ons helpen om onze job uit te oefenen, of gaan die tools onze job inpikken?

Heb jij specifieke vragen over de toepassing van AI voor jouw job? Over de auteursrechten van de foto’s die jij maakt, de teksten die jij schrijft? Stuur op voorhand je vragen in: info@vjv.vlaanderen

In de aanloop naar dat debat, nodigen wij je uit om onze Online bevraging, onze poll over AI en ChatGPT, in te vullen. Jouw antwoorden vormen alvast een basis voor het debat. Ook als je niet aanwezig kan zijn op 6 mei, is jouw antwoord erg belangrijk voor ons!

Heb jij je nog niet ingeschreven? Bekijk het volledige programma en vul het inschrijvingsformulier in. Ken je collega’s die ook interesse hebben voor het debat? Geef ons even hun mailadres door, en wij bezorgen hen een uitnodiging.

Samen doen we het weer!

Hopelijk tot 6 mei!

Het VJV-team.

Over de auteur

Verwant

Geef commentaar