De VJV-Polls – versie 2.0

Wij hebben het genoegen de versie 2.0 van onze VJV-bevragingen voor te stellen. De eerste vragen die wij in onze VJV-polls gesteld hadden, hebben ons heel wat inzichten gebracht. Maar wij merkten dat er een hindernis was om alle leden te bereiken: omdat je eerst moest inloggen op de website, haakten verschillende leden die hun wachtwoord vergeten waren, meteen af.

Daarom hebben wij beslist om die barrière weg te nemen. Meer nog: de poll wordt ook uitgebreid naar iedereen die journalistiek actief is. Zo krijgen wij een breder beeld van het journalistiek landschap. De antwoorden van leden en niet-leden worden wel apart weergegeven – enkel in percentages, zodat anonimiteit perfect gewaarborgd is, net zoals voorheen.

Ga naar https://vjv.vlaanderen/ledenbevraging/ om deel te nemen.

In de volgende weken lanceren wij daarom onze eerste vier polls opnieuw, zodat iedereen deze keer kan deelnemen, zonder de barrières. En ook  externe journalisten  kunnen deelnemen – waarvoor wij op jouw medewerking rekenen: deel onze polls via jouw sociale media!

Heb je al aan de vorige polls deelgenomen? Ga opnieuw kijken en je ziet meteen de resultaten van de andere deelnemers!

Alvast bedankt – je bezorgt ons duidelijke inzichten over je arbeidsomstandigheden, je verwachtingen, je beslommeringen, die ons kunnen helpen om al onze leden en de journalistiek in het algemeen verder te helpen.

Over de auteur

Verwant

Geef commentaar