Doe mee aan onze tweede VJV-poll 2.0!

Ook deze poll-vraag staat niet meer achter het inlogscherm en wordt eveneens uitgebreid naar iedereen die journalistiek actief is. Zo krijgen wij een breder beeld van het journalistiek landschap. De antwoorden van leden en niet-leden worden wel apart weergegeven – enkel in percentages, zodat anonimiteit perfect gewaarborgd is, net zoals voorheen.

In onze tweede poll vragen wij je naar je statuut: ben je in loondienst, werk je als freelancer met vast contract, werk je als freelancer met losse opdrachten, of werk je onbezoldigd. Ben jij ook benieuwd naar het resultaat? Kom regelmatig eens even kijken op deze pagina:

Hier vind je de tweede poll: https://vjv.vlaanderen/ledenbevraging/.

Heb je al aan de vorige polls deelgenomen? Ga opnieuw kijken en je ziet meteen de resultaten van de andere deelnemers!

Alvast bedankt – je bezorgt ons duidelijke inzichten over je arbeidsomstandigheden, je verwachtingen, je beslommeringen, die ons kunnen helpen om al onze leden en de journalistiek in het algemeen verder te helpen.

Over de auteur

Verwant

Geef commentaar