Met droefheid moeten wij melden dat ons geachte VJV-lid Marcel Brocatus overleden is op de gezegende leeftijd van 90 jaar.

Marcel was al meer dan 20 jaar een gewaardeerd lid van onze vereniging, en sinds 2013 was hij, wegens zijn journalistieke verdiensten, uitgeroepen tot erelid van de Vlaamse Journalisten Vereniging.

Een mooie herinnering aan Marcel vind je in het artikel “Mijmering bij het overlijden van Marcel Brocatus“.  Een overzicht van zijn carrière, lees je in ” Oudste boekhandelaar van Antwerpen en ex-redactiesecretaris ’t Scheldt, Marcel Brocatus, overleden“.

Op donderdag 27 augustus wordt afscheid genomen van Marcel. Wil je graag aanwezig zijn om een laatste eer te betuigen, gelieve contact met ons op te nemen, zodat wij je verzoek kunnen doorgeven aan de familie. Omwille van de covid-19 maatregelen zijn slechts een beperkt aantal mensen toegelaten bij de plechtigheid.

Namens de leden van de Vlaamse Journalistenvereniging,  de Raad van Bestuur en de Erkenningscommissie bieden wij onze innige blijk van deelneming aan de familie van Marcel Brocatus aan.

Over de auteur

Verwant

Geef commentaar