Nieuwe foto voor je lidkaart? Snel opsturen!

Binnenkort is het weer zover: je zal een uitnodiging in de bus krijgen om je lidmaatschap voor 2019 te vernieuwen. Enkele punten waarop je moet letten….

Nieuwe foto voor je lidkaart? Snel opsturen!

Om te beginnen: jouw lidkaart wordt begin november aangemaakt, zodat wij je die vanaf begin december kunnen bezorgen. Als je een nieuwe foto op je lidkaart wil, dan zou je die ons zo spoedig mogelijk moeten bezorgen, en wel uiterlijk 28 oktober. Op 1 november wordt de kaartenmachine in werking gesteld – wijzigingen na die datum brengen extra kosten voor ons mee, die wij helaas verplicht zijn om aan jou door te rekenen.

Die foto kan je ons bij voorkeur op digitale manier bezorgen, via een mailtje naar info@vjv.vlaanderen. Maar uiteraard mag je ook gewoon een pasfoto opsturen naar ons adres VJV vzw, Pelikaanstraat 94 bus 8, 2018 Antwerpen. Doe het wel snel- de gewone post wordt niet voor niets “slakkenpost” genoemd!

Is je adres nog correct?

Ben je recent verhuisd? Zend ons voor alle zekerheid nog even je nieuwe adres door. Heb je de laatste editie (25 september)  van ons tijdschrift De Nieuwe Tydinghe niet ontvangen, dan hebben wij ongetwijfeld nog jouw oude adres. Snel een mailtje dan naar info@vjv.vlaanderen.

Kijk misschien ook even na of in het bezit zijn van jouw geldig e-mailadres. Ontvang je onze digitale nieuwsbrieven niet, stuur dan even jouw correcte mailadres.

Is jouw erkenning in orde?

Net zoals in de voorbijgaande jaren worden de uitnodigingen voor hernieuwing van het lidgeld enkel gestuurd naar leden die in orde zijn met de tweejaarlijkse herscreening. Heb je in de voorbije maanden een brief ontvangen met de vraag om je dossier voor herscreening voor te leggen? Doe dat dan snel!

Zoals gewoonlijk zal je de lidkaart, na betaling, ofwel kunnen afhalen op ons eindejaarsevenement dat op 8 december plaatsheeft in Oostende, ofwel toegezonden krijgen via post vanaf 10 december.

Je ontvangt snel meer informatie over ons 3e VJV-café. Noteer alvast de datum van 8 december in je agenda!

Over de auteur

Verwant

Geef commentaar