Haast je, nog maar enkele dagen om je in te schrijven voor ons winterevenement! 

Het programma voor ons winterevenement op zaterdag 16 december ziet er heel aantrekkelijk uit: een hartelijke verwelkoming, een interessante presentatie over vergoeding in auteursrechten, een heerlijke lunch en daarna een blik achter de coulissen van de Opera die niet iedereen gegund is.  

Heb jij je nog niet ingeschreven om aan het evenement deel te nemen? Doe het dan snel – op 5 december worden de inschrijvingen afgesloten.  

Ken jij collega-journalisten die ook geïnteresseerd zijn in de presentatie van Hendrik Putman over de vergoeding in auteursrechten? Zij kunnen deze presentatie bijwonen indien zij zich aanmelden via dit formulier.  

Wij hopen je die dag te mogen verwelkomen. Samen maken we er weer een warme, interessante dag van! 

Over de auteur

Verwant

Geef commentaar