Save the date: VJV-jaarvergadering op 6 mei 2023 

Ons hartje popelt al: binnenkort kunnen we weer met zijn allen bijeenkomen! Op 6 mei heeft namelijk onze statutaire jaarvergadering plaats. Een evenement waarbij wij het officiële gedeelte, zoals gewoonlijk, combineren met een culturele uitstap. Een gelegenheid ook voor een hartelijk weerzien met onze leden, voor het vernieuwen van vriendschappen, voor netwerken, terwijl we genieten van een heerlijke maaltijd. 

Dit jaar trekken we naar Gent. Na het officiële gedeelte volgt een interessante uiteenzetting vraag- en antwoord door een spreker. Vanaf 12u worden we ontvangen op het Stadhuis door de Burgemeester. Een heerlijke lunch wacht ons in het gerenommeerde restaurant Salons Carlos Quinto. Waarna we de cultuur gaan opsnuiven in deze stad, en afsluiten met een drink. 

Meer details volgen begin april. Noteer alvast deze datum in je agenda – wij hopen jou te mogen verwelkomen die dag! 

Oproep: op 6 mei kan Didier Verbaere, onze huisfotograaf, niet aanwezig kan zijn. Welk fotograaf-lid is bereid die dag deze taak over te nemen, en ons evenement in beeld brengen? Meld je nu meteen aan: info@vjv.vlaanderen

Over de auteur

Verwant

Geef commentaar