Doe mee aan onze tweede VJV-poll: wij willen meer over jou weten!

Wie zijn de leden van de Vlaamse Journalisten Vereniging? Wat doen zij? Hoe werken zij – als freelance, in vaste dienst of gratis? In welke provincie leven zij? Om onze leden nog beter te kunnen helpen, is het belangrijk dat wij meer te weten komen over jullie – daarom onze VJV-poll.

Bedankt aan al wie op de eerste poll geantwoord heeft. Hieruit blijkt dat onze journalisten toch nog altijd voor het merendeel voor de geschreven pers werken. Maar dat toch 16% zelf uitgever is van een nieuwssite/tijdschrift/krant.

In onze tweede poll vragen wij je naar je statuut: ben je in loondienst, werk je als freelancer met vast contract, werk je als freelancer met losse opdrachten, of werk je onbezoldigd. Ben jij ook benieuwd naar het resultaat? Kom regelmatig eens even kijken op deze pagina:

Hier vind je de tweede poll: https://vjv.vlaanderen/ledenbevraging/.

Over de auteur

Verwant

Geef commentaar