Save the date: zaterdag 7 mei 2022

Eindelijk: we kunnen weer bijeenkomen! Noteer alvast in uw agenda: VJV-jaarvergadering op 7 mei 2022.

Deze cartoon van André Nollet vertolkt duidelijk hoe de meeste mensen zich voelen! Na bijna twee jaar kunnen we eindelijk opgelucht ademhalen – letterlijk en figuurlijk. Het covid-virus is na zijn vele mutaties herleid tot iets waarmee het in het begin omschreven werd: “een flinke griep”. Waar je nog wel ziek van kan worden, maar die de longen toch niet zo dodelijk aantast als de eerste varianten van Covid-19.

We “mogen” weer alles, zonder beperkingen, en zonder CST-pas. De terrasjes en cafés, de fitness, de theaters, het nachtleven: zij heropenen. En ook onze vereniging kan haar normale activiteiten hervatten. Dat betekent dat wij onze jaarvergadering terug in lijfelijke aanwezigheid kunnen houden, na twee jaar de officiële procedures van de statutaire jaarvergadering virtueel voltrokken te hebben.

Het gedetailleerde programma volgt later, maar wij kunnen je alvast vertellen dat de jaarvergadering plaats heeft op zaterdag 7 mei 2022 in Antwerpen. Zoals gewoonlijk wordt het een mix van de jaarvergadering, een gezellig samenzijn met lunch, en een boeiende culturele ontdekking.

Noteer dus deze datum alvast in je agenda. Wij hopen dat jij erbij kan zijn, en kijken er alvast naar uit om je terug te zien!

Het VJV-team

Over de auteur

Verwant

Geef commentaar