Helaas: de winteruitstap op 4 december 2021 gaat niet door…

Met zijn allen hebben we zo hard uitgekeken naar de winteruitstap: eindelijk onze collega’s terugzien, bijpraten bij een natje en een droogje. Er was bovendien een interessant programma: in première zou het Jaarboek 2021 voorgesteld worden aan de aanwezigen, gevolgd door interviews met enkele VJV-leden die aan het Jaarboek meegewerkt hadden. Jonathan Hendrickx zou een boeiende uiteenzetting geven over de huidige stand van de journalistiek, en enkele standpunten belichten uit zijn nieuwe boek. De receptie met networking en het bezoek achter de coulissen van de Opera, met als apotheose een heerlijke lunch: we hadden echt een prachtig programma voor jullie samengesteld.

Het heeft niet mogen zijn. De coronacijfers swingen de pan uit, en besmettingen lijken alleen vermijdbaar wanneer het mondmasker voortdurend gedragen wordt binnenshuis, ook door gevaccineerden. Een groot deel van het evenement speelt zich echter binnen af, in Multiburo en Duke of Antwerp, waar eten en drinken voorzien zijn – en met een mondmasker op is dat nu eenmaal onmogelijk.

Daarom heeft de Bestuursraad unaniem, met pijn in het hart, beslist om het evenement af te gelasten. Het nieuwe Jaarboek 2021 en de lidkaart voor 2022 zal je, als je je ingeschreven had voor het evenement, die dag dus niet als eerste ontvangen. Jaarboek en lidkaart zullen vanaf 5 december via gewone post aan alle leden toegestuurd worden, afhankelijk van hun hernieuwing van het lidmaatschap

Als jij al je bijdrage betaald had voor deelname aan het evenement, dan betalen wij die uiteraard in de volgende dagen terug.

Toch een positieve noot: uitstel is geen afstel. Als de omstandigheden het toelaten, wordt het evenement gewoon verschoven naar januari. Zodra wij een nieuwe datum hebben, hoor je van ons. Bij leven en welzijn hopen wij je daar te zien!

Hou het veilig!

Over de auteur

Verwant

Geef commentaar