Nieuwe foto voor je lidkaart? Snel opsturen!

Binnenkort is het weer zover: je zal een uitnodiging in de bus krijgen om je lidmaatschap voor 2022 te vernieuwen. Enkele punten waarop je moet letten….

Helaas, door de coronacrisis was het in het voorbije jaar  voor vele leden niet evident om hun journalistieke taak uit te voeren. Gelukkig konden zij in deze moeilijke tijden rekenen op hun VJV-lidkaart om zich te kunnen identificeren tegenover ordehandhavers, vooral tijdens de strenge lockdown-periode. Zo konden zij hun opdracht toch zo goed mogelijk uitvoeren.

Omdat wij weten dat je VJV-lidkaart enorm belangrijk is voor je, Daarom beginnen wij nu al met de voorbereiding voor het aanmaken van de lidkaarten 2022.

Nieuwe foto voor je lidkaart? Snel opsturen!

Om te beginnen: jouw lidkaart wordt begin november aangemaakt, zodat wij je die vanaf begin december kunnen bezorgen. Als je een nieuwe foto op je lidkaart wil, dan zou je die ons zo spoedig mogelijk moeten bezorgen, en wel uiterlijk 25oktober.  Op 1november wordt de kaartenmachine in werking gesteld – wijzigingen na die datum brengen extra kosten voor ons mee, die wij helaas verplicht zijn om aan jou door te rekenen.

Die foto kan je ons op digitale manier bezorgen, via een mailtje naar info@vjv.vlaanderen.

Is je adres nog correct?

Ben je recent verhuisd? Zend ons voor alle zekerheid nog even je nieuwe adres door. Kijk misschien ook even na of we in het bezit zijn van jouw geldig e-mailadres. Ontvang je onze digitale nieuwsbrieven niet, stuur dan even jouw correcte mailadres.

Over de auteur

Verwant

Geef commentaar