Aanvraag tot erkenning voortaan volledig digitaal

De coronacrisis heeft ons doen beseffen dat onze procedures gedigitaliseerd zouden moeten worden. Daarom hebben wij aan onze webmaster gevraagd om een volledig digitaal proces uit te werken voor de aanvraag tot erkenning. Uiteraard blijft de oude papieren manier ook bestaan voor wie dit verkiest.

Voortaan kan een kandidaat-lid online een webformulier invullen, en de bewijsstukken gewoon uploaden. Dat maakt het veel eenvoudiger, voor iedereen. Je vindt deze procedure hier: https://vjv.vlaanderen/digitaal-indienen/.

Ken jij iemand die in aanmerking komt voor erkenning als journalist? Meld deze persoon aan via onze actie Leden maken Leden. Wordt jouw kandidaat aanvaard als lid, dan krijg jij van ons een BOL-cadeaubon van 15 euro, om je te bedanken voor jouw medewerking.

Overstelp ons met aanvragen – onze vereniging moet terug groeien en sterker worden!

Over de auteur

Verwant

Geef commentaar