Tentoonstelling Emile Claus

Van 20 april tot 9 juni wordt schilder Emile Claus in de schijnwerpers gezet in het Museum van Deinze en de Leiestreek. Ons lid John De Vlieger werkte mee aan de tentoonstelling. Er is een selectie gemaakt uit zijn ‘schrijfsels’ vanaf 1974 tot en met dit jaar waarin de Leiestreek, het toerisme en ook het museum of mudel in Deinze met Claus uitvoerig aan bod komen. Alle leden zijn zeker uitgenodigd.

Later op het jaar volgt dan een nog ruimere expo van Claus waarvoor werken uit gans Europa en zelfs Amerika naar hier worden overgebracht en tentoongesteld. Daarvan volgt later een nationale persconferentie.

Praktisch: tentoonstelling van 20/4/2024 tot 9/6/2024

Museum van Deinze en de Leiestreek

 Lucien Matthyslaan  3-5, 9800 Deinze

Tel. 09 381 96 70

https://www.mudel.be

Over de auteur

Verwant

Geef commentaar