VJV-Jaarboek 2023 is er!

Wij zijn erg verheugd je de vierde editie van het VJV-Jaarboek voor te stellen. In deze editie zal je vooral kennis kunnen maken met onze journalisten die verslag uitbrengen over cultuur. Onze leden hebben immers nauwe banden met wat er in hun omgeving leeft, zij weten wat er in hun gemeente, regio gebeurt op het gebied van sport, politiek, amusement – maar vooral cultuur.

Onze journalisten brengen je verhalen over aloude tradities zoals de reuzenstoeten, maar ook over nieuwe vormen om cultuur te brengen, zoals het Kunstuur en De Verbeelding. Over nieuwe architectuur, maar ook over het zoeken naar bestemmingen voor oude gebouwen zoals kerken – vaak met veel verzet. De VJV-leden zitten op de eerste rij om je er alles over te vertellen.

Maak kennis met hun verhalen en met onze journalisten! Wij wensen je daarbij veel leesplezier, en alvast fijne feestdagen.

Lees het boek hieronder online. Wil je een gedrukt exemplaar? Stuur ons even een mailtje: info@vjv.vlaanderen.

Over de auteur

Verwant

Geef commentaar