Nieuws over het VJV-winterevenement en je lidkaart 

Het programma voor het VJV-winterevenement krijgt vaste vorm! 

Het wordt weer een hartelijk en leerrijk weerzien op ons winterevenement in Antwerpen op 16 december!  Het programma ziet er heel aanlokkelijk uit. Na het onthaal in het Radisson Blue hotel kunnen de partners een speciale (lekkere!) sessie volgen bij Chocolate Nation. Ondertussen vernemen   onze leden alles over de fiscaliteit van auteursrechten tijdens de presentatie van Hendrik Putman, partner bij KMPG Tax, Legal & Accountancy. Na de lunch brengen we dan nog een bezoek achter de coulissen van de Opera van Vlaanderen

De exacte details en het inschrijvingsformulier vind je over enkele dagen op onze website. Houd ook je mailbox in de gaten! 

De vernieuwing van het lidgeld en de verzending van je lidkaart 2024 

Over enkele dagen zetten wij onze kaartenmachine in gang, om de nieuwe lidkaarten 2024 te drukken. Is jouw pasfoto niet meer actueel? Zend ons uiterlijk 3 november je nieuwe pasfoto per e-mail.  

Zoals de voorbije jaren zenden wij een debetnota voor de betaling van het lidgeld naar jouw e-mailadres. Mogelijk wordt die mail door jouw mailprogramma als spam beschouwd. Heb jij op 15 november nog geen debetnota ontvangen? Geef ons even een seintje, want dan is er iets misgelopen. En wij hebben goed nieuws voor je: ondanks de inflatie, is het lidgeld niet verhoogd! 

Het VJV-jaarboek 2023 wordt weer een schot in de roos! 

Het nieuwe VJV-jaarboek begint vorm te krijgen. Wij danken alle leden die hun bijdrage ingestuurd hebben voor hun medewerking. Kom je naar ons evenement op 16 december? Dan ontvang je die dag je lidkaart, samen met het Jaarboek. Kan je niet aanwezig zijn, dan worden lidkaart en Jaarboek vanaf 16 december naar jou per post verstuurd. 

Zien wij ook jou weer op 16 december? Wij kijken ernaar uit! 

Over de auteur

Verwant

Geef commentaar