Belgian Street Art Today

Maak kennis met het werk van ons VJV-lid Vincent Willems.

Met Belgian Street Art Today (Engelstalige uitgave) verschijnt voor het eerst een overzicht van enkele van Belgiës meest gerenommeerde eigentijdse streetart- en graffitikunstenaars. Bij de zorgvuldige selectie van 49 artiesten vinden we grote namen die ook wereldwijd al werden opgepikt. Een aantal van onze beste streetartkunstenaars worden zelfs door prestigieuze buitenlandse galerijen vertegenwoordigd.

Alle streetart- en graffitikunstenaars worden in dit boek kort geïntroduceerd en sprekend in beeld gebracht aan de hand van een uitgelezen selectie van hun werk. De selectie wordt voorafgegaan door een korte historiek van graffiti en streetart en een nooit eerder gepubliceerd overzicht van streetart- en graffitiprojecten en streetartwandelingen in België. Een must-have dus voor kunstliefhebbers op zoek naar insider tips en unieke ervaringen. Meer dan twee jaar lang doorkruiste fotograaf Vincent Willems het land op zoek naar de meest spectaculaire interventies en muurschilderingen. Samen met zijn zus Valérie Willems, die de interviews en teksten voor haar rekening nam, kwamen ze tot een ronduit verbluffend resultaat.

Auteur: Valérie Willems, Vincent Willems (research)
Fotografie: Vincent Willems

26 x 21 cm
240 p, hard cover
+200 illustraties

ISBN: 978-90-5856-702-4
€49,90

www.stichtingkunstboek.com
info@stichtingkunstboek.com

Over de auteur

Verwant

Geef commentaar