Tweede editie van FAAR, het grootste non-fictie boekenfestival van de Lage Landen, terug in Oostende!

Van 10 maart tot en met 12 maart ontpopt Oostende zich tot literaire Stad aan Zee, met een interessant programma voor denkers en doeners. Op diverse locaties in de stad, met De Grote Post als centrale uitvalsbasis, worden meet dan 80 actuele auteurs, moderatoren en vloggers in het voetlicht geplaatst. Verrekijkers Bin Singh, elisabeth Lucie Baeten en Arnon Grunberg openen het boekenfestival met een debat.

FAAR legt figuurlijk een groot boek als dak over de stad. Denk aan locaties als KAAP, Thermae Palace, De Cierk, de bibliotheek of de Europatoren om enkele te noemen, brengen meer dan 50 programma’s. Daarnaast is er nog een antiquair boekenmarkt (Groentenmarkt), een workshop creatief schrijven, een culinaire showkeuken en kun je zelfs een frisse duik nemen in de Noordzee met de ‘Zwammadammen’. Het is slechts een greep uit het programma. Doel is de lezer in dialoog te brengen met elkaar en de auteur, waarbij de grenzen worden afgetast tussen denken en doen.

Namen, programma etc: https://www.faar-oostende.be

Over de auteur

Woont centraal in de Euregio, kort bij Maastricht, Aken, Luik en Hasselt. Neemt als freelancer ook losse opdrachten aan.

Verwant

Geef commentaar