Stichtend voorbeeld!

Hallo,

Mijn naam is Thibaud Deurwaerder, ik ben een 16-jarige student.
Gedurende deze zomervakantie heb ik een website ontwikkeld om buren dichter bij elkaar te brengen: www.burenonline.com. Het idee van de website burenonline is gegroeid in het begin van de zomervakantie. Al mijn vrienden waren op reis, ik was alleen en verveelde mij, toch hoorde ik in de buurt leeftijdsgenoten spelen. Ik wou contact maar vond jammer dat ik wist niet  goed hoe ik op een eenvoudige manier in contact kon komen met mijn buren zonder ze lastig te vallen.
Daarom heb ik deze private sociale netwerksite ontwikkeld dat toelaat om eenvoudig te communiceren met buren uit je omgeving. Een groot deel van mijn vakantie heb ik besteed aan het ontwikkelen en programmeren van de site dat ik met mijn eigen spaarcenten onderhoud.

De site is volledig gratis te gebruiken. Op de site kunnen buren met elkaar communiceren over dagelijkse zaken zoals het zoeken naar gemeentelijke informatie, een babysit, een tuinman, verloren kat of hond, enz. … maar ook berichten doorgeven die betrekking hebben op de veiligheid van ons dorp. Dit allemaal in een gesloten ICT-omgeving.
Deze dagen kennen de meeste mensen hun buren niet of hoe ze best te contacteren. We zouden onze buren moeten kennen maar iedereen is té druk bezig.
In de media en door de politiek wordt sterk de nadruk gelegd op veiligheid en criminaliteit, en de oplossingen eromtrent. Ik probeer hier iets aan te doen en mijn site, Burenonline.com kan daarbij helpen. Buren, die eenmaal geregistreerd zijn, kunnen met elkaar communiceren en elkaar berichten doorgeven vb. bij verdachte gedragingen of andere informatie met elkaar rechtstreeks delen. Dit gebeurt via email alsook via sms.
Ik wou u hiervan op de hoogte stellen.

mvg,

Thibaud

Over de auteur

Verwant

Geef commentaar