Statutaire vergadering VJV 7 mei: een schot in de roos!

De statutaire vergadering op de Flandria-boot was een voltreffer. Eindelijk konden wel elkaar weerzien, handen schudden, zelfs omarmen. Onder een stralende zon hebben we vergaderd, hartelijk gelachen, heerlijk gedronken en gegeten – en toch ook genoten van de interessante uitleg over de haven van Antwerpen. Een verslag met foto’s vind je weldra op onze website.

Ondertussen alvast deze cartoon, gemaakt door Bob Vincke, over de voorspoedige koers die VJV  momenteel vaart. Nu Ronny van Cutsem zijn mandaat als co-voorzitter beëindigd heeft, is Jacques de vlaggendrager van het schip. En dankzij het hele VJV-team gaat de boot full-speed de toekomst tegemoet!

Nogmaals onze dank aan het hele team van Flandria, dat voor een perfecte dag gezorgd heeft. En aan Harry Van Hest en Freddy Michiels die voor een supergezellige sfeer zorgden. Hopelijk kan jij er de volgende keer bij zijn!

Tussen haakjes: de boottocht met de Flandria doorheen de haven van Antwerpen kunnen wij je echt wel aanraden. Je leert er over droogdokken, petrochemie, en de verschillende activiteiten die er plaatsvinden in de haven. Een indrukwekkend verhaal! Meer info: Flandria.

Over de auteur

Verwant

Geef commentaar