The Empty Shop

Een lege winkel? Ja, om 10 uur deze morgen nog wél!The Empty Shop is een initiatief van Curieus en de Kringwinkel Antwerpen.

Van dinsdag 14 december 2021 tot en met zondag 19 december kan je de winkel vinden op Nieuw Zuid. Je kan er kwaliteitsvolle tweedehands- en nieuwe kleding kopen en je kan er ook kleding doneren.

Dagelijks wordt er gestart met een lege winkel, die dan gevuld wordt met kleding die gedoneerd werd. Als je geen zin hebt om te kopen, kan je nog altijd komen kijken. Je kan meedoen aan activiteiten, een kopje koffie drinken en er is een koopavond met muziek.

Iedereen helpt vrijwillig mee, want er zit een goed doel verborgen achter dit initiatief: het verzamelde geld dient om vrouwelijke vluchtelingen een eerste werkervaring te geven op de Belgische arbeidsmarkt. Deze morgen was er ruime belangstelling van de pers en dus ook van een vertegenwoordigster van het VJV!

Over de auteur

Verwant

Geef commentaar