“Haat”, misdaadroman van Freddy Michiels

VJV-lid Freddy Michiels heeft zijn tweede misdaadroman uitgebracht. Hieronder leest u het persbericht over de lancering.

Met zijn eerste thriller (Het Hollywood Complot) won Freddy Michiels de Schaduwprijs voor het beste debuut  als misdaadverhaal in de Nederlandse taal. Vandaag presenteert hij een nieuwe thriller. Niet te missen.

 Antwerpen, De Keyserlei. Een overval op juwelier Slaets verloopt niet zoals de gemaskerde daders hadden gewenst. Journalist Frank Blatt en zijn jonge collega Lucas Dillen bij het dagblad De Ochtend Post bijten zich vast in de zaak. De auteur ontwikkelt een ingenieuze plot van pakkende verhaallijnen die naar het einde toe mooi samenkomen in een onverwachte en ontroerende apotheose. Het verhaal voert de lezer met interessante achtergrondverhalen langs herkenbare plekjes in de Sinjorenstad. Het gegeven is uniek: wat gebeurt is vaak letterlijk ongelooflijk en toch geïnspireerd op waargebeurde feiten, weze het door de auteur kundig verpakt in een ongemeen spannend verhaal.

Haat is de rode draad in het boek. De zelfhaat van een vrouw die zichzelf zoekt, haat als drijfveer van een misdaad, de allesvernietigende haat tussen vader en zoon. En wat gebeurt er wanneer liefde een dekmantel voor haat blijkt te zijn?

  • Prijs: € 19,95
  • ISBN 978 94 929 93014 / NUR 332
  • U kan deze thriller bestellen via de website www.freddymichiels.com

Over de auteur

Verwant

Geef commentaar