Om conform te zijn met de wetgeving op de vzw’s die stelt dat de algemene vergadering binnen de 6 maanden na het einde van het boekjaar moet gehouden worden, heeft de raad van bestuur besloten vanaf dit jaar de jaarlijkse algemene vergadering vóór 30 juni te organiseren in plaats van in december.

De volgende algemene vergadering is gepland op zaterdag 28 mei 2016.

Geen schrik: onze jaarlijkse afspraak in december vervalt niet. We zullen op het einde van het jaar naar gewoonte een uitgebreide winteruitstap organiseren.

We hebben de Artesis Plantijn AP Hogeschool bereid gevonden om ons een aula ter beschikking te stellen in haar Antwerpse campus Meistraat. Ze nemen de gelegenheid graag te baat om hun nieuwe opleiding Journalistiek aan ons voor te stellen.

We willen jullie tijdens deze algemene vergadering ook een aantal wijzigingen aan de statuten van onze vereniging voorstellen, zodat ze in overeenstemming zijn met de nieuwe bepalingen met betrekking tot de vzw’s.

Jullie mogen eerstdaags een uitnodiging met agenda en inschrijvingsformulier voor de Algemene Vergadering in de bus verwachten, samen met de teksten van de voorgestelde statuutwijzigingen, zodat jullie die op voorhand kunnen bekijken en eventuele bemerkingen of aanvullingen kunnen formuleren.

Onderstaande PDF toont het programma in detail. Eerstdaags ontvang je ook de Nieuwe Tydinghe met gedetailleerde informatie.

 

Over de auteur

20 jaar actief in de mediaproductie van vakbladen, websites voor de beauty & wellness sector, juwelen en uurwerken sector, BtoB en BtoC. Communicatie en event coach en zaakvoerder.

Verwant