Wijnreis met de Wijnmetersgide Gent

Ons VJV-lid Georges De Smaele, gewaardeerd lid van de Erkenningscommissie, is als wijnkenner ook lid van de Wijnmetersgilde. Deze organisatie van wijnkenners richt geregeld reizen in naar bekende wijnstreken, waarbij cultuur en kennis van de wijn gepaard gaan.

Voor dit jaar gaat de reis van 11 tot 18 oktober nar Catalonië. Het programma ziet er erg aantrekkelijk uit met onder andere een bezoek wijnmakerij Clos Mont Blanc maar ook een verblijf van meerdere dagen in  Barcelona. (Lees het programma hieronder.)

Georges kan deze reis erg aanbevelen aan onze leden. De prijs is betaalbaar – de enige vereiste om deel te kunnen nemen, is dat je je lid maakt van de vereniging van de Wijnmetersgilde. (Zie de voorwaarden.)

Voor meer informatie kan je altijd terecht bij de Wijnmetersgilde en bij Georges. georges.de.smaele@telenet.be. Wil je deelnemen? Hieronder vind je het inschrijvingsformulier.

Over de auteur

Schrijft artikels voor Wijnspiegel en Ken Wijn

Verwant

Geef commentaar