VJV-winterevenement op 17/12 in Lier: jij komt toch ook? 

Op zaterdag 17 december 2022 is het zover: dan komen de VJV-leden bijeen voor ons winterevenement in de prachtige stad Lier. En het zal een hartelijke weerzien worden. 

Voor die dag hebben wij een interessant programma ineen gestoken, waarvan je de details hier kan nalezen. Ondertussen weten we ook wat meer over de presentatie van ons VJV-lid Kris Seyen van Dejuristen.be. Kris Seyen bracht ons bij het winterevenement van 2019 in Oudenaarde een heel interessante uiteenzetting over auteursrechten. Te oordelen aan het aantal vragen dat hem nadien gesteld werd, is dit een onderwerp dat bij vele VJV-leden leeft. 

Het thema van de presentatie van Kris dit jaar ligt in het verlengde hiervan:  

Weet jij wat het WWW inhoudt – het wettelijke web rond jouw website? 

In zijn presentatie vertelt Kris Seyen van DeJuristen.be over de verschillende aspecten die je in het oog moet houden wanneer je op het internet publiceert – niet alleen op je eigen website of blog, maar ook op de sociale media. 

Ongetwijfeld een onderwerp waarvan we met zijn allen weer veel van kunnen opsteken! 

Cultuur, informatie en… gezelligheid! 

Zoals gewoonlijk hebben wij een programma samengesteld dat je ongetwijfeld zal boeien. Gezellig samenzijn tijdens de ontvangst en lunch, een netwerkmoment op het Stadhuis van Lier, waar we ontvangen worden door burgemeester Rik Verwaest, en dan een verrijkend bezoek aan de prachtige gebouwen in Lier . En eindigen doen we op de Kerstmarkt, waar ons een verrassing wacht. 

Collega-journalisten zijn ook welkom 

Dit winterevenement is dé gelegenheid bij uitstek om collega-journalisten, die nog geen lid zijn van VJV, kennis te laten maken met onze vereniging. Zij  zijn welkom op het ochtendprogramma: de voorstelling van de derde editie van ons VJV-Jaarboek, de kennismaking met enkele leden die we in het zonnetje zetten, de presentatie van Kris Seyen en het netwerkmoment op het Stadhuis van Lier. 

Heb jij een collega die nog geen VJV-lid is, en waarvan je denkt dat die wel interesse heeft voor ons evenement? Mail ons diens contactgegevens, en wij sturen deze collega een uitnodiging. Niet-leden freelancers kunnen zich hier inschrijven.

Wij hopen jullie talrijk te mogen ontmoeten! Ben je nog niet ingeschreven? Doe het alsnog via dit formulier. Tot in december! 

Over de auteur

Verwant

Geef commentaar