Derde editie Culinaire Ring Hasselt

Hasselt wordt weer een stad om te smullen op 11 september. Onder de noemer ‘Grootse gerechten op de Kleine Ring’ dekken 18 restaurants op autoloze zondag vanaf 12 uur hun tafel met succulente gerechten.

Naast animatie en informatie kun je genieten van gerechten uit het vuistje of geserveerd op bord in 4 verschillende zones op de ‘Groene Boulevard’. Het wordt gegarandeerd lekker!

Nieuwkomers zijn Bermudas Beachbar waar je o.a. kunt smullen van gepimpte pancakes. Café Kerkhof/Uw zuster serveren ‘gefrituurde ènkvèsring’, de Greek Cuisine by party Food brengt Dolmadakia en wie van lamsarrosticini houdt, moet naar de Koestal. Tot slot vind je in The Basement een variatie van Flammkuchen, naast diverse oestergerechten. Het is slechts een greep uit de ruime menukaart.

De Kleine Ring is goed voor 2,4 kilometer aan allerlei lopend betaalbaar lekkers. De stad Hasselt zorgt voor tal van parkeermogelijkheden. En naast de reguliere hotels is B&B Hotel partner van het event. Altijd handig bij een glaasje op na afloop.

Voor meer info: www.deculinairering.be.

Over de auteur

Woont centraal in de Euregio, kort bij Maastricht, Aken, Luik en Hasselt. Neemt als freelancer ook losse opdrachten aan.

Verwant

Geef commentaar