Vincent Willems: een kunstboek

Ons VJV-lid Vincent Willems heeft in december 2021 een prachtig boek uitgebracht over de gemeente waar hij woont, Oostkamp. Met teksten en foto’s brengt hij in het boek “Oostkamp: rijk erfgoed en uniek landschap” een ode aan het erfgoed en de natuur in de gemeente.

En Oostkamp heeft heel wat te bieden: het is niet alleen de meest bosrijke gemeente van West-Vlaanderen, maar het heeft ook prachtige vijvers, graslanden, speelbossen en natuurdomeinen, om de imposante historische hoeves en eeuwenoude kasteeldomeinen niet te vergeten. Maar ook de littekens van de twee wereldoorlogen die hier uitgevochten werden zijn nog zichtbaar.

Het boek telt 160 pagina’s en is verkrijgbaar bij verschillende boekhandels of Stichting Kunstboek:

https://www.stichtingkunstboek.com/

Over de auteur

Verwant

Geef commentaar