Maak kennis met de VJV-leden: Etneo Cosimo

In onze reeks waarin je kennismaakt met onze VJV-leden, vandaag een blik op het werk van Etneo Cosimo. Hij heeft verschillende websites ontworpen voor Limburgse gemeenten, die hij ook van content voorziet. Op die websites wil hij aantonen in welke mate de inwoners er tevreden zijn.

Hij stelt de gemeente telkens voor via de grondrechten: wonen, werken, onderwijs en gezondheidszorg, en sport en cultuur. Aan de hand van foto’s wil hij illustreren hoe aangenaam het vertoeven is in die gemeenten.

Daardoor kunnen nieuwe inwoners die de gemeente beter willen leren kennen, toeristen, maar ook ouders die bijvoorbeeld een goede school vinden voor hun kinderen, hun weg vinden.

Etneo Cosimo heeft op deze basis verschillende Limburgse gemeentes op de digitale landkaart gezet. Hij heeft de websites zelf volledig ontworpen – de digitale kennis daarvoor heeft hij verkregen via avondonderwijs. Opnieuw een heel mooi voorbeeld van het kunnen en het doorzettingsvermogen van onze VJV-leden!

Maak kennis met zijn projecten:

https://hetlevenzoalshetisinhouthalen-helchteren.be/

Over de auteur

Verwant

Geef commentaar