Neem deel aan het onderzoek naar journalisten in fictie

VJV-lid Maxine De Wulf Helskens is in het kader van haar thesis en voorbereiding van een doctoraat op zoek naar respondenten (18+) om een vragenlijst in te vullen.

Via dit onderzoek wil zij meer te weten komen over de representatie van journalisten in fictie (films en series). Dit met de doelstelling om in een later stadium via interviews en focusgroepen na te gaan hoe die representaties journalistiek in Vlaanderen mee vormgeven.

Zij wil daarom niet alleen een breed Vlaams publiek bereiken, maar ook Vlaamse journalisten. En rekent op jullie, collega VJV-leden, om een vragenlijst hierover in te vullen. Het duurt ongeveer 5 minuten, en kan volledig anoniem via deze link:

https://vub.fra1.qualtrics.com/jfe/form/SV_6zNqBPiiNXCYv4x

Alvast bedankt!

Over de auteur

Verwant

Geef commentaar