Nieuwe foto voor je lidkaart? Snel opsturen!

Binnenkort is het weer zover: je zal een uitnodiging in de bus krijgen om je lidmaatschap voor 2023 te vernieuwen. Enkele punten waarop je moet letten….

Om te beginnen: jouw lidkaart wordt begin november aangemaakt, zodat wij je die vanaf begin december kunnen bezorgen. Als je een nieuwe foto op je lidkaart wil, dan zou je die ons zo spoedig mogelijk moeten bezorgen, en wel uiterlijk 30 oktober 2022. Op 1 november wordt de kaartenmachine in werking gesteld – wijzigingen na die datum brengen extra kosten voor ons mee, die wij helaas verplicht zijn om aan jou door te rekenen.

Die foto kan je ons bij voorkeur op digitale manier bezorgen, via een mailtje naar info@vjv.vlaanderen. Maar uiteraard mag je ook gewoon een pasfoto opsturen naar ons adres VJV vzw, Pelikaanstraat 94 bus 8, 2018 Antwerpen. Doe het wel snel- de gewone post wordt niet voor niets “slakkenpost” genoemd!

Is je adres nog correct?

Ben je recent verhuisd? Zend ons voor alle zekerheid nog even je nieuwe adres door. Kijk misschien ook even na of in het bezit zijn van jouw geldig e-mailadres. Ontvang je onze digitale nieuwsbrieven niet, stuur dan even jouw correcte mailadres.

Zoals gewoonlijk zal je de lidkaart, na betaling, ofwel kunnen afhalen op ons eindejaarsevenement dat op 17 december plaatsheeft in Lier, ofwel toegezonden krijgen via post vanaf die dag.

Save the date!

Hou in elk geval de datum van 17 december vrij voor ons eindejaarsevenement. Het weerzien met je collega’s al weer hartelijk zijn – en wij beloven een boeiend programma. Meer details volgen snel.

De VJV perskaart is belangrijk

Het is zo belangrijk je te kunnen identificeren met onze perskaart tijdens de uitoefening van je journalistieke taak. En wij horen het keer op keer: de VJV-perskaart opent deuren – letterlijk en figuurlijk!

Over de auteur

Verwant

Geef commentaar