Welkom op onze winteruitstap!

Graag nodigen wij jullie uit op onze winteruitstap. Dit jaar hebben we Oostende als locatie uitgekozen. In de setting van de luchthaven organiseren we ons derde VJV-café, waar jullie ook nu weer in een losse sfeer van gedachten kunnen wisselen, elkaar tips kunnen geven en problemen kunnen bespreken. Uit die gesprekken halen wij als bestuur veel informatie over jullie bekommernissen en over hoe wij jullie hierin kunnen bijstaan.

Op 8 december nodigen we ook collega freelance journalisten en plaatselijke correspondenten uit die nog geen lid zijn.  Zo kunnen zij kennismaken met onze vereniging en met jullie, en kunnen we met zijn allen putten uit een nog bredere waaier aan ervaringen bij het bespreken van de thema’s.

Jullie worden met jullie partners en collega-journalisten op 8 december verwacht vanaf 9u in het prachtige gebouw van restaurant Runway 26-8 op het luchthaventerrein, voor een warme koffie en koeken. Terwijl alle journalisten de koppen bij elkaar steken tijdens het derde VJV-café, vertrekken de partners naar het nabijgelegen Opvangcentrum voor vogels en wilde dieren, waar ze een blik achter de schermen kunnen werpen.

Na het VJV-café vinden we elkaar met z’n allen terug op de receptie waar je nieuwe contacten kan leggen met je collega’s uit deze regio. Vanaf 13u is het programma voorbehouden voor leden en partners: eerst een heerlijke lunch in het restaurant, gevolgd door een exclusief airside-bezoek aan de luchthaven (beperkt tot 50 deelnemers). Hiervoor bedanken we alvast onze voormalige VJV-voorzitter Walter Van den Branden, die dit geleid bezoek achter de schermen uitzonderlijk voor ons heeft kunnen regelen. Het einde van de dag is voorzien rond 17u.

Jij komt toch ook? Haast je om je in te schrijven – het airside-bezoek is beperkt tot 50 personen!

Tot dan!

Over de auteur

Verwant

Geef commentaar